P&O Cruises heeft meer details onthuld van het spectaculaire hart van het nieuwe schip Arvia – het Grand Atrium met breed uitzicht op zee. In het Grand Atrium wordt een volledig programma van live evenementen,  met o.a. luchtartiesten, en entertainment zoals lokale straatmuzikanten, pop-up talks, goochelaars en artiesten georganiseerd.

Het Grand Atrium beslaat drie dekken. Elk niveau biedt passagiers de gelegenheid om te dineren, te socializen of te ontspannen, waarbij grotere gezellige ruimtes worden afgewisseld met meer intieme ruimtes.

P&O Cruises-president Paul Ludlow zei: “Met zijn elegante ontwerp, warme tinten en prachtige op maat gemaakte elementen zal het Grand Atrium aan boord van Arvia gasten de perfecte achtergrond bieden voor hun vakantiefoto’s. Het ontwerp heeft het magische effect van licht op verschillende tijdstippen van de dag optimaal benut, dus of gasten nu willen genieten van een kopje koffie in de ochtend of een drankje in de avond, het Grand Atrium zal de meest spectaculaire achtergrond bieden.”

Het Grand Atrium zal de thuisbasis zijn van Amber Lounge, de plek voor, door mixologen handgemaakte, cocktails. Er kan worden gedineerd in The Keel & Cow met gastro-pubgerechten zoals steaks en burgers en The Glass House met gerechten gecombineerd met wijnen geselecteerd door Olly Smith.

Arvia zal in december 2022 zich bij de vloot van P&O Cruises voegen. Haar eerste reis gaat naar de Canarische Eilanden, gevolgd door een winterseizoen in het Caribisch gebied. Arvia zal het grootste schip zijn dat vanuit de thuishaven van Barbados cruises variërend van 8 tot 23 dagen vaart, met een overnachting in Barbados en een lange stop in Antigua. Arvia zal zich bij zusterschip Iona voegen als een van ‘s werelds meest milieuvriendelijke schepen, volledig aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG).

Aan boord van Arvia zijn er 12 restaurants en 8 andere eetgelegenheden waaronder P&O favorieten Epicurean, Sindhu en The Glass House, Iona-toppers zoals The Keel & Cow en The Olive Grove en eetconcepten die exclusief voor Arvia zijn gemaakt, waaronder plantaardige en sushi-gerechten in Green & Co met Mizuhana; 6th Street Diner en Roast Carvery.

Cruises met P&O Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise