Oceania Cruises heeft maandag de Owner’s Suites en de bibliotheek aan boord van haar toekomstig nieuwste cruiseschip Vista onthuld. De ruimtes worden exclusief gestyled door Ralph Lauren Home. Vista wordt het eerste en enige schip met een bibliotheek die is vormgegeven met meubels en kunstwerken van de beroemde ontwerper.

“De Owner’s Suites en Library zijn kenmerkende elementen van ons merk en door ze exclusief in Ralph Lauren Home te laten stylen, worden ze echt iconische ruimtes. Alles, van het meubilair tot de accessoires en kunstwerken, is bedoeld om onze gasten in stijl en comfort te omhullen, waardoor het ultieme gevoel van thuis wordt gecreëerd”, aldus Bob Binder, President en CEO van Oceania Cruises.

Bibliotheek
De Library is gelegen boven op het schip, op dek 15. Het is de ideale plek om te ontspannen met een goed boek, maar ook om te genieten van het uitzicht op zee door de glazen wanden. Gepolijst nikkel schansen en kroonluchters zorgen voor sfeerverlichting, terwijl klassieke sepia paardensport prints de muren sieren.

Grenzend aan de bibliotheek is Baristas, de gratis gastronomische koffiebar van het schip, samen met de Bakery waar passagiers kunnen genieten van een cappuccino of een latte en vers gebakken Franse en Italiaanse gebakjes.

Owner’s Suites
Vista zal beschikken over drie ruime Owner’s Suites, die elk de volledige breedte van het schip overspannen. Ze hebben een oppervlakte van 2.400 vierkante meter en zijn dus exclusief gestyled in Ralph Lauren Home.

Deze nieuwe generatie Owner’s Suites zijn volgens de rederij ontworpen en ingericht om aan te voelen als het ultieme varende landgoed. De suites zijn ruim en licht en bieden door de glazen wanden een panoramisch uitzicht. Het traditioneel freeswerk aan de muren, Ralph Lauren Home-meubels en kenmerkende decoratieve elementen zorgen voor een rustgevende, comfortabele sfeer.

De ingang met dubbele deur komt uit in de foyer en de eetkamer die wordt gedomineerd door een kamerhoge boogvormige glazen wand die uitkijkt over zee. Het middelpunt van de kamer is de Brook Street Salon-eettafel die wordt omringd door talrijke Holbrook Director’s Chairs van Ralph Lauren Home met een gepolijste nikkelen Chatham-hangende kroonluchter erboven.

De woonkamer heeft een glanzende wengé-notenhouten vloer. Het beschikt daarnaast over een palissanderhouten cocktailbar met gehamerd nikkelen aanrechtblad en loungeruimte gevuld met moderne meubels die een nautische flair uitstralen. Aan het einde van de woonkamer zorgt een kamerbrede en kamerhoge glazen wand voor een mooi uitzicht. Naast de bar komt een glazen wand uit op de uitgestrekte teakhouten veranda waar je kan loungen, gasten kunt uitnodigen en kan dineren.

De hoofdslaapkamer is uitgerust met een luxe kingsize bed, ruime inloopkasten en een badkamer met een groot ligbad en een douche met uitzicht op de oceaan. Naast de hoofdkamer bevindt zich een tweede teakhouten veranda.

Het inaugurele seizoen van Vista
Vista’s inaugurele cruises worden op 9 september 2021 bekendgemaakt en zullen op 15 september 2021 in de verkoop gaan. Het inaugurele seizoen met 18 reizen begint in april 2023. Meer dan 24 landen over 4 continenten worden bezocht.

Wil jij weer met Oceania Cruises varen? Vraag dan een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store