Het cruiseschip Norwegian Jewel is dinsdag teruggekeerd in de vaart. Het is het eerste schip van Norwegian Cruise Line dat vanuit Panama City (Colón), Panama cruises maakt. De volledig gerenoveerde Norwegian Jewel is het 13e schip in de vloot (totaal 17) die een herstart maakt. Na enkele korte cruises vanuit San Diego naar de Mexicaanse Riviera gaat de Jewel van mei tot en met september cruisen naar Alaska. Vanaf 24 november krijgt het haar thuishaven in Panama.

De eerste reis van Norwegian Jewel is een 12-daagse cruise langs de Zuid-Amerikaanse kust, waarbij negen havens worden aangedaan met vertrek vanuit de stad Panama City (Colón), Panama. Hoogtepunten van de cruise zijn onder meer een tocht naar Puerto Quetzal, waar passagiers op safari kunnen door een van de grootste dierenparken in Guatemala, evenals Las Caletas, waar passagiers de middag kunnen doorbrengen met zwemmen met zeeleeuwen op een tropische strand. Andere bestemmingen op de route zijn Puntarenas, Costa Rica, waar reizigers door het havenstadje met zijn veelkleurige huisjes en lokale markten kunnen slenteren, en Carara Tropical Rainforest om exotische flora en fauna te verkennen met een natuurgids.

Tot eind maart 2023 biedt Norwegian Jewel in totaal acht cruises door het Panamakanaal, variërend van acht tot tien dagen, beginnend in Colón, de Caribische kant van Panama, en eindigend in Panama City (Fuerte Amador), de Pacifische kant van Panama, en vice versa. Daarnaast biedt het schip een selectie van 12-daagse herpositioneringsreizen met afvaarten die beginnen of eindigen in Panama City (Colón), Panama.

Wil jij cruisen met de Norwegian Jewel vanuit Panama? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel