Norwegian Cruise Line (NCL) kondigt de volgende aflevering aan van “EMBARK – The Series”. De derde aflevering van de vijfdelige docuserie biedt een kijkje achter de schermen en laat zien hoe teamleden aan boord en aan wal samenkomen om zich voor te bereiden op een enorm belangrijk moment in de 55-jarige geschiedenis van de rederij.

De aflevering laat zien hoe NCL zich voorbereidt op haar grote cruise comeback met contactloze technologieën, die zijn ontworpen om de gastervaring te verbeteren en aangescherpte gezondheids- en veiligheidsprotocollen te ondersteunen. Daarnaast wordt het nieuwe aanbod en diverse ervaringen onder de aandacht gebracht. Verder krijgen kijkers een eerste blik op de nieuwe cruiseterminal bij Port Miami, een iconische baken aan de skyline van Miami.

“All Hands on Deck” volgt ook de leidinggevenden, waaronder Frank Del Rio, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line Holdings en Harry Sommer, brand president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line, tijdens hun bezoek aan Norwegian Gem waar ze de komende renovaties van het schip bespreken. Norwegian Gem is het eerste schip dat uitvaart vanaf de nieuwe NCL-terminal bij Port Miami, wanneer zij op 15 augustus 2021 weer in gebruik wordt genomen.

“Het afgelopen jaar was een ongelooflijke reis en we zijn meer dan klaar om onze gasten weer te verwelkomen, nu Norwegian Jade het eerste schip in de vloot is dat weer in de vaart komt”, aldus Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “Onze terugkeer heeft 500 dagen aan voorbereiding in beslag genomen en nu zetten we de laatste puntjes op de i voor elk detail van de gastenervaring, om ervoor te zorgen dat we terugkomen op de beste en veiligste manier die maar denkbaar is.”

De aflevering “All Hands on Deck” kan worden bekeken vanaf vrijdag 30 juli via www.ncl.com/embark. Geïnteresseerden vinden hier ook de eerste twee afleveringen van “EMBARK – The Series”, de volledige reeks afleveringen van EMBARK with NCL, de spotlight series en verhalen die de mensen en partners van NCL belichten.

Cruises van Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store