Premium rederij Oceania Cruises heeft de tweede fase aangekondigd van culinaire verbeteringen die zullen worden doorgevoerd in de luxueuze vloot van kleine schepen. Dit als onderdeel van haar OceaniaNEXT-programma. Na de introductie in mei van nieuwe culinaire verrassingen, menu’s en verhoogd serviceniveau, brengt deze volgende fase nieuwe wijnproeverijen, een uitgebreider aanbod van diners op de kamer en een soufflé van de dag in The Grand Dining Room.

Deze updates zijn al gelanceerd aan boord van Marina en Riviera en zullen debuteren op Insignia, Nautica, Regatta en Sirena wanneer elk schip weer gaat starten.

“De verbeteringen aan OceaniaNEXT zorgen ervoor dat The Finest Cuisine at Sea® nog beter is dan ooit”, zegt Bob Binder, President en CEO van Oceania Cruises. “We rusten nooit op onze lauweren en we blijven onszelf uitdagen om de lat hoger te leggen zodat we onze gasten altijd kunnen verrassen. Op al onze zes schepen werkt het culinaire team van Oceania Cruises met creativiteit en toewijding om onvergetelijke ervaringen voor onze gasten te creëren.”

In-Room dining

Zoals gebruikelijk is het dineren in de hut bij Oceania gratis. Het culinaire aanbod van Oceania Cruises is geëvolueerd van traditionele roomservice naar aantrekkelijke maaltijden in de hut met tal van opties. Nieuwe voorgerechten zijn onder meer Plant-Based California Rolls, een antipasti-bord en garnalencocktail, met nieuwe soepen en salades, waaronder gegrilde zalmsalade en miso Ramen-soep.

Het nieuwe burgermenu brengt een Alaskan Salmon Burger en een Impossible Burger, terwijl nieuwe voorgerechten een Petite Beef Filet, Thai Coconut Red Curry, een Hawaiian Poke Bowl en een Mezze Platter zijn.

Voor degenen die elk uur een zoetekauw zijn, zijn er nieuwe dessertopties zoals Humphry Slocombe Ice Cream, “Pure Energy” Smoothies en een Chocolate Mousse Cake. Bovendien is de belangrijkste maaltijd van de dag uitgebreid met een uitgebreid warm ontbijt voor alle passagiershutten en suites. Gasten kunnen kiezen uit tal van opties, waaronder eieren die naar wens zijn bereid (roerei, hardgekookt, enz.), omeletten, avocado met toast, pannenkoeken of wentelteefjes, samen met bijgerechten zoals spek, worst en opgebakken aardappels.

Soufflé van de dag

Oceania Cruises is van mening dat de eetervaring echte verwennerij moet zijn en een ervaring die het waard is om van te genieten. Met dit in gedachten heeft het culinaire team de Soufflé van de Dag toegevoegd in The Grand Dining Room. Dit decadente dessert is een favoriet aan boord. Het culinaire team ontwikkelde daarom een wisselend menu met verrukkelijke dagelijkse verwennerijen, inclusief een aantal vernieuwde versies van de klassieker. Waaronder:

  • Coco-Malibu Soufflé met Ananas en Limoen
  • Valrhona Guanaja Chocoladesoufflé Gegarneerd met Cacao Nibs
  • Groene Appel Martini Soufflé
  • Pistache Soufflé met Kersenragout
  • Grand Marnier Soufflé
  • Passievrucht Soufflé met Mango Ragout
  • Soufflé van limoen en limoncello met een bessencompote
  • Kastanjesoufflé met Perenragout

Nieuwe wijnproeverijen bij elke afvaart

Voortbouwend op de toch al indrukwekkende wijnkaart van Oceania Cruises, zullen nieuwe wijnproeverijen gasten meenemen op een reis naar enkele van ‘s werelds beste wijnregio’s, allemaal vanuit het comfort van het schip. De sommeliers bieden op elke reis proeverijen aan met thema’s zoals Top California Cabs, Mediterranean Jewels, Stars of the Southern Hemisphere, Forever French, 360 Degrees of Reds en The Red Challenge.  In The Rede Challenge zet de sommelier twee verschillende wijnregio’s tegenover elkaar , zoals Napa vs. Bordeaux. Naast het leren over hoe je proefnotities maakt, terroir en meer, biedt elke proeverij ook hapjes.

Lokale smaken, wijnen en gedistilleerde dranken in La Reserve en Barista’s

Gasten kunnen voortaan genieten van een grote keuze aan lokale wijnen, sterke dranken en tapas tijdens bepaalde avonden in La Reserve of Barista’s aan boord van Marina en Riviera. Hier presenteren de chef-koks en sommeliers een samengesteld menu met bijpassende wijnen en sterke drank uit de lokale havens van de cruiseroute..

De volgende fase van OceaniaNext zal in de komende maanden worden onthuld, waarbij een ander nieuw facet van de gastervaring wordt benadrukt.

Zoek je volgende Oceania cruise uit bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store