Norwegian Cruise Line heeft donderdagavond de nieuwe tweede aflevering van haar documentaire “Embark – The Series” in première laten gaan. De tweede aflevering met de titel “Second to None” is te zien op www.ncl.com/embark,

In deze aflevering komen thema’s als gezondheid en veiligheid, de evolutie van het culinaire aanbod en de fijne kneepjes van het runnen van één van ‘s werelds grootste reizende productiebedrijven aan de orde. Ook krijg je een kijkje achter de schermen van het privé-eiland in de Bahama’s – Great Stirrup Cay-. Bovendien neemt NCL je mee naar New York City, waar de designerkostuums voor de Broadway- en West End-kalibershows worden gemaakt.

Bekijk “Second to None” op  www.ncl.com/embark.

Herstart NCL

De rederij start onder andere in Europa met Norwegian Epic, Norwegian Getaway en Norwegian Jade. cruiseschip Norwegian Epic vanaf 5 september 2021 tot en met 24 oktober 2021 7-daagse cruises door de westelijke Middellandse Zee maken. Norwegian Getaway start met een mix van 10 tot 11-daagse Griekse eilanden cruises vanuit Rome (Civitavecchia). Zij vaart van 13 september 2021 tot 25 oktober 2021.

De Norwegian Jade start iets eerder deze zomer. Al vanaf 25 juli 2021 mogen de eerste gasten inschepen op het middelgrote schip dat in het pre-corona tijdperk zo’n 2500 passagiers kan meenemen.