De nieuwe Carnival Celebration van Carnival Cruise Line is zondag na haar aankomst in PortMiami gedoopt door actrice Cassidy Gifford.

“Deze naamgevingsceremonie van ons nieuwe vlaggenschip Carnival Celebration is het perfecte hoogtepunt van onze 50e verjaardag, aangezien dit spectaculaire schip ons verleden eert en het plezier en de groei die voor ons ligt betekent”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Carnival Celebration bouwt voort op het succes van onze ongelooflijke Mardi Gras en de vele innovaties die we hebben geïntroduceerd met onze Excel-klasse, waaronder een achtbaan op het bovendek. Het biedt unieke eigenschappen die haar gasten een werkelijk ongelooflijke nieuwe cruise-ervaring geven, om plezier te hebben en herinneringen te maken.”

Duffy sprak voor een publiek dat zich verzamelde voor de ceremonie in het drie dekken hoge atrium van het schip, Celebration Central. Carnival Celebration Godmother Cassidy Gifford doopte het schip, met het traditioneel breken van een champagnefles, naast Capt. Vincenzo Alcaras.

Gifford werd ook vergezeld door haar moeder, Kathie Lee Gifford, die als meter diende van de naamgenoot van Carnival Celebration, M/S Celebration, die in 1987 op dezelfde manier werd gedoopt.

Naast een geïmproviseerd optreden van Kathie Lee, die het gedenkwaardige deuntje zong bij de inmiddels legendarische commercials die het merk Carnival in de jaren tachtig populair maakte, werden de aanwezigen ook getrakteerd op een preview van de spectaculaire entertainmentprogramma’s van Carnival Celebration. De avond werd afgesloten met een concert van Kool & The Gang, waaronder hun dansklassieker “Celebrate!”

De eerste cruise van Carnival Celebration vanuit Miami is een speciale zesdaagse Thanksgiving-reis, met stops in Grand Turk, Amber Cove en Nassau. Op 27 november begint het schip wekelijkse Oost- en West-Caribische afvaarten waarbij bestemmingen bezocht worden zoals de Dominicaanse Republiek, St. Thomas, Cozumel en Costa Maya, Mexico.

Heb jij interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel