MSC Splendida werd afgelopen weekend het volgende MSC Cruises-schip dat de zomerafvaarten hervatte met een 8-daagse reis naar de oostelijke Middellandse Zee vanuit de Noord-Italiaanse haven van Triëst.

Bestemmingen die worden aangedaan zijn Ancona, Italië; Dubrovnik, Kroatië; Bari, Italië; het Griekse eiland Corfu en Kotor in Montenegro of Split in Kroatië voordat het schip terugkeert naar Triëst. In in elk van de Italiaanse havens kan worden ingescheept.

Ancona is onlangs aan het reisschema toegevoegd zodat passagiers de mogelijkheid hebben om de hoofdstad van de pittoreske regio Marche in Italië te ontdekken.

MSC Splendida biedt een ruime keuze aan restaurants, bars en lounges, vier zwembaden, een volledig uitgeruste fitnessruimte en luxe spa, gezinsactiviteiten en faciliteiten, evenals de MSC Yacht Club met 71 ruime suites en persoonlijke 24/7 butlerservice .

Vier dagelijkse transfershuttles voor MSC Cruises-gasten rijden vanaf de Marco Polo-luchthaven van Venetië en één van het stadscentrum naar de cruiseterminal in Triëst en bieden een service voor gasten die vanuit Europa naar Italië zijn gevlogen. Prijzen per persoon zijn € 25 enkele reis en € 50 retour.

MSC Splendida is het vijfde schip van de rederij dat deze zomer haar cruise-activiteiten hervat. MSC Grandiosa en MSC Seaside varen in de westelijke Middellandse Zee, MSC Orchestra is actief in de oostelijke Middellandse Zee en vlaggenschip MSC Virtuosa vaart in het Verenigd Koninkrijk alleen voor Britse gasten.

MSC Magnifica hervat op 20 juni vanuit Italië haar cruiseprogramma in de oostelijke Middellandse Zee, MSC Seaview start op 3 juli vanuit Kiel in Duitsland voor afvaarten in de Baltische Zee naar Zweden en Estland, gevolgd door MSC Seashore die haar eerste cruise eind juli maakt in de westelijke Middellandse Zee.

Wil jij weer cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI