MSC Cruises is afgelopen weekend gestart met haar eerste cruise in Noord-Europa. Vanuit Kiel begon de MSC Seaview vanuit de Duitse haven voor haar eerste 8-daagse cruise in de Oostzee. Het schip is daarmee het 7e MSC Cruises schip dat terugkeert na de pandemie. Binnenkort staan nog 3 schepen in de planning om te gaan varen, waarmee de helft van de rederijvloot aan het einde van de zomer weer in de vaart is gebracht. De rederij kent geen vaccinatieplicht.

Kiel

De MSC Seaview heeft Kiel als haar thuishaven tot begin oktober. Duitse én internationale gasten zijn welkom voor een route naar Visby, een Zweeds eiland, en Nynashamn, nabij Stockholm. Daarna vaart het schip naar Tallinn, de hoofdstad van Estland om vervolgens terug te keren naar Kiel.

Middellandse Zee

Afgelopen weekend heeft Marseille de primeur gehad met de MSC Seaside, het zusterschip van de MSC Seaview. De Franse havenstad is de eerste Franse stad die werd bezocht door MSC Cruises. Daarnaast varen nog eens vier andere schepen in de Middellandse Zee: MSC Grandiosa, MSC Orchestra, MSC Splendida en de MSC Magnifica.  De MSC Virtuosa vaart exclusief voor Britse gasten vanuit Groot-Brittannië.

Nog verwacht

De MSC Meraviglia zal vanaf 2 augustus gaan starten vanuit Miami en op 18 augustus de MSC Divina vanuit Port Canaveral. De MSC Seashore wordt ook in augustus verwacht, voor cruises in de West-Middellandse Zee. Vanaf november zal dit gloednieuwe schip naar Miami repositioneren voor een Caribische winter.

Ook nieuwsgierig naar een cruise vanuit Kiel? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI