MSC Seaside voegde zich afgelopen zaterdag bij de MSC Grandiosa terug op zee. Het verwelkomde gasten aan boord voor wekelijkse cruises van 7 nachten in de westelijke Middellandse Zee, met nieuwe bestemmingen in Siracusa op Sicilië en Taranto in Puglia, Italië. Na vertrek uit Genua zijn o.a. ook Valletta op Malta en Civitavecchia, voor bezoeken aan Rome, onderdeel van haar vaarroute.

MSC Seaside is het tweede schip van MSC Cruises in het zomerseizoen van 2021 dat terugkeert op zee.  Er zullen meer schepen volgen, waaronder het zusterschip en het toekomstige vlaggenschip de MSC Seashore. Zij zal zich vanaf augustus bij hen zal voegen in de Middellandse Zee. Alle schepen zullen het strikte MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsprotocol implementeren, ontwikkeld met het Blue Ribbon-Panel.

Debuut Siracusa

De Siciliaanse haven van Siracusa maakt zijn MSC Cruises-debuut en biedt een keuze aan beschermde excursies aan wal.  Gasten kunnen hierdoor de rijke historische en archeologische vindplaatsen in dit gebied ontdekken. Zo zie je het Griekse theater van Siracusa, het grootste ooit gebouwd op Sicilië en één van de grootste in de Griekse wereld. Daarnaast kan men ook het prachtige landschap en de barokke steden waar de wereldberoemde Inspector Montalbano-films worden opgenomen ervaren.

De zuidelijke stad Taranto in Puglia biedt iets heel speciaals voor diegenen die op zoek zijn naar een dag om te ontspannen en tot rust te komen terwijl ze het meeste uit deze historische regio halen. De oude stad van Taranto, vol charme met zijn kronkelende steegjes en tientallen kerken en paleizen, en het Nationaal Archeologisch Museum van Taranto (MArTA) tonen de geschiedenis van Zuid-Italië en de wortels van haar cultuur. Naast de reeks beschermde excursies, introduceert MSC Cruises vanaf juni, exclusief voor gasten van de MSC Seaside, een speciale privéstrandervaring in Taranto. Gasten van de MSC Seaside kunnen er ontspannen op het zandstrand naast het heldere water van de Ionische Zee.

MSC Seaside combineert binnen- en buitenruimtes om gasten met de zee te verbinden. Ze beschikt over royale buitenruimtes met veel buitenterrasruimte en zwembaden. Op dek 8 is een boulevard met plekken om te eten, drinken, winkelen, zwemmen en zonnebaden. Het schip beschikt over de MSC Yacht Club voor wie op zoek is naar exclusiviteit en privacy. Bij de Yacht Club horen dan ook de faciliteiten van een privéclub en een 24/7 butlerservice.

Wil jij weer cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store