MSC Cruises heeft donderdag aangekondigd dat het nauw samenwerkt met het Griekse Ministerie van Toerisme en andere relevante autoriteiten voor de heropening van lokale toeristische diensten op tijd om cruisepassagiers te bedienen die Griekenland bezoeken vanaf de komende paasvakantieperiode.

MSC Cruises kondigde ook aan dat het alle geplande cruises van MSC Magnifica tot en met 29 april annuleert. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het schip vanaf 14 februari naar zee zou terugkeren met een vaarroute naar Griekenland. MSC Magnifica zal dus worden vervangen voor vaarroutes naar de oostelijke Middellandse Zee, inclusief Griekenland, tijdens de paasperiode én gedurende het zomerseizoen.

Gasten die tot en met 29 april op de MSC Magnifica hebben geboekt, krijgen de mogelijkheid om hun vakantie op zee om te boeken op een van de andere schepen die Griekenland aandoen of op het vlaggenschip MSC Grandiosa, dat momenteel vaart in de westelijke Middellandse Zee.

MSC Grandiosa maakt momenteel wekelijkse cruises die elke zondag vertrekken vanuit Genua, Italië en naar Civitavecchia, Napels, Palermo in Italië en Valetta in Malta gaan. Inscheping is mogelijk vanuit elke haven in Italië.

Wil jij in de toekomst cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij: