MSC Cruises heeft woensdag de verkoop geopend voor de MSC Wereld Cruise 2024 met een gloednieuwe route van de rederij aan boord van de MSC Poesia, die op 5 januari 2024 uit zal varen.

Wereldwijd raakten reizen van MSC Cruises telkens uitverkocht sinds de cruisemaatschappij haar eerste World Cruise in 2019 introduceerde. De nieuwste route rond de wereld zet koers naar 52 fantastische bestemmingen in 31 verschillende landen.

Na aan boord te gaan voor een spectaculaire reis van 121 dagen in de havens van Civitavecchia/Rome, Genua, Marseille of Barcelona (respectievelijk op 4, 5, 6 of 7 januari) vertrekken gasten richting hun eerste bestemmingen en volgen ze bijna vier maanden lang een onvergetelijke route de wereld rond.

Middellandse Zee, Midden-Oosten en Afrika

De cruise begint met enkele van de hoogtepunten in de Middellandse Zee, waaronder haltes in Frankrijk, Spanje, Italië, Malta, Cyprus, een overnachting in Haifa, Israël en een dagbezoek aan Caïro via Port Said/Alexandrië in Egypte. Vervolgens gaan gasten het wereldberoemde Suezkanaal door tot in de adembenemende Rode Zee waar bezienswaardigheden van de oude wereld in Luxor en Petra te wachten staan.

Na een overnachting in Jeddah, Saoedi-Arabië, vaart het schip zuidwaarts naar de kristalheldere wateren van Afrikaanse parels als Zanzibar, de Seychellen en Mauritius om vervolgens het Afrikaanse vasteland te bezoeken voor een rondreis door Zuid-Afrika – Durban, Port Elizabeth en een overnachting om alles te zien waar Kaapstad om bekend staat, inclusief de markante Tafelberg.

Amerika

Daarna steekt het schip de Zuidelijke Atlantische Oceaan over naar Zuid-Amerika voor iets heel bijzonders – de verkenning van het Braziliaanse Amazonegebied. Terwijl ze de reusachtige Amazonerivier opvaren tot Manaus, begeven gasten zich tot in het hart van het wereldberoemde Amazone regenwoud. In Brazilië worden gasten ook verwend met haltes in Salvador de Bahia en Belém en een overnachting in Rio de Janeiro, en krijgen ze ruim de tijd om te genieten van de zon op het strand van Copacabana en het beroemde nachtleven.

Via de parels van de Caraïben gaat de MSC Poesia naar Saint Lucia, Barbados, Martinique, Dominicaanse Republiek en de Bahama’s, inclusief het privé-eiland van MSC Cruises, Ocean Cay, op weg naar Noord-Amerika.

Hier staan er overnachtingen in Miami, Florida en in New York City te wachten voor de reis verder gaat naar Nova Scotia en Quebec in Canada. Op weg terug naar huis liggen nog adembenemende bestemmingen te wachten met een aantal van de mooiste steden van Noord-Europa en ook Groenland en IJsland.

Voordelen

Bij boeking zijn 15 kustexcursies en een Dine & Drink-pakket zijn inbegrepen inclusief 30% korting op alle wasservices. Extra excursies en pakketten kunnen zowel op voorhand als tijdens de cruise worden geboekt.

MSC Voyagers Club-leden krijgen een korting van 5+5% als ze voor 4 mei 2022 boeken, plus driedubbele lidmaatschapspunten die meteen op de rekening worden bijgeschreven, wat betekent dat leden meteen van alle extra privileges kunnen genieten.

Klik hier voor meer informatie over de World Cruise 2024 en hier voor de World Cruise 2023.

Bekijk hier de wereldcruises van 2023 en 2024: