MSC Cruises heeft maandag meer details onthuld van de zeven nieuwe Carousel Productions at Sea shows die exclusief zijn geproduceerd voor haar Meraviglia klasse-schepen. Het is de nieuwste aanvulling van het entertainmentaanbod van de cruisemaatschappij.

Het nieuwe productiemerk van MSC Cruises, Carousel Productions at Sea, biedt zeven nieuwe, exclusieve shows die acrobatiek, dans en muziek combineren om een ​​multi-zintuiglijke entertainmentervaring te creëren met licht, geluid en acrobatische optredens in een intieme state-of-the-art locatie: The Carousel Lounge. Elke show van 40 minuten is gemaakt om de grenzen van de verbeelding te verleggen, met een cast van artiesten, geselecteerd van over de hele wereld vanwege hun unieke prestatievaardigheden.

Alle zeven shows worden exclusief uitgevoerd in de Carousel Lounge, een glamoureuze en ultramoderne locatie die gasten dichter bij een spectaculaire weergave van acrobatische flair en artistieke finesse brengt. Geavanceerde geluids- en lichtapparatuur combineren menselijke vaardigheden met een groot aantal special effects. Elke op maat gemaakte lounge van 1.000 m2 van meerdere miljoenen euro’s biedt plaats aan maximaal 400 gasten, waardoor een intieme entertainmentervaring wordt gecreëerd.

Steve Leatham, Head of Entertainment, MSC Cruises zei: “Ons ervaren entertainmentteam werkt onvermoeibaar om onze gasten het meest meeslepende, hightech, spectaculaire entertainment te bieden en ervaringen te creëren die ze nooit zullen vergeten. Elke show verlegt creatieve grenzen en daagt de status-quo uit om nieuwe gebieden te verkennen om inspirerende ervaringen te creëren die onze gasten van alle leeftijden zeker zullen bekoren. De Carousel Lounge is een van onze meest intieme en technologisch geavanceerde locaties aan boord van onze schepen en we wilden zeven werkelijk originele shows aanbieden die het publiek meenemen langs unieke verhaalroutes en denkbeeldige universums”.

AJEDREZ – beschikbaar op MSC Virtuosa

Geïnspireerd door het schaakspel, introduceert dit opera-rockspektakel twee tegengestelde koninginnen, die verliefd worden op dezelfde koning en elkaar uitdagen om zijn hart te winnen. Gedurende het verhaal zullen we de verschillende karakters van het schaakbord ontmoeten, van bisschoppen tot ridders, gekenmerkt door levensgrote standbeelden, terwijl de teams het tegen elkaar opnemen op het geluid van een tikkende schaakklok.

ARKYMEA – beschikbaar op MSC Virtuosa

Een wetenschapper vindt een verborgen wereld waar de wildste ideeën en de meest ambitieuze dromen werkelijkheid worden. Met behulp van een mysterieus apparaat doorbreekt de wetenschapper dimensies om Arkymea te bereiken, een mysterieuze plek bevolkt door extravagante personages die acrobatische hoogstandjes uitvoeren en waar overal om je heen magie tot leven komt.

STRINGS – beschikbaar op MSC Grandiosa

Dit hoogvliegende circusavontuur vertelt het verhaal van een eenzame speelgoedmaker en zijn mooie muze. De show bevat een voortreffelijke live soundtrack, spectaculaire vliegende acrobatiek, betoverende circusartiesten en meer.

SWEET – beschikbaar op MSC Bellissima en MSC Grandiosa

Echt een traktatie voor de verbeelding, deze show neemt gasten van alle leeftijden mee naar een echt snoepland. Deze muzikale show is gevuld met klassieke deuntjes met een twist en belooft het hele gezin te vermaken door een suikerboost van enkele van de meest iconische liedjes.

MYüT – beschikbaar op MSC Bellissima

Volg een emotionele reis door magische werelden vol personages, acrobaten en dansers. Terwijl hoofdpersoon MYüT op zoek gaat naar hulp om zijn stem terug te krijgen, wordt hij naar een levendige wereld vol kleuren en bloemen gebracht, die hem naar een droomachtige staat stuurt. Hij evolueert door veranderende landschappen die elk verschillende emoties opwekken en zijn zintuigen raken. Onderweg maakt hij nieuwe vrienden met speciale gaven en vaardigheden, waarna hij wordt geleid naar het licht en de ontdekking van zijn eigen talent en stem, die al die tijd diep in hem zaten.

HOUSE OF HOUDINI – beschikbaar op MSC Meraviglia vanaf mei 2022

Stel je een viering voor van enkele van de meest fantasierijke en wonderbaarlijke illusies en magie van ‘s werelds grootste Harry Houdini. De show biedt eigentijdse muziekkeuzes, uitgebreide kostuums, geweldige rekwisieten en een internationale cast van artiesten die zingen, dansen en tot leven komen in een van de technisch meest geavanceerde theaters.

Wil jij deze shows zelf ervaren op 1 van de Meraviglia-klasse schepen van MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

MSC Cruises Captain Cruise CruiseReizen.nl Cruisewinkel Stip TUI