MSC Cruises biedt vanaf zaterdag 13 februari 2021 haar gasten, die reizen met MSC Grandiosa, de mogelijkheid om een PT-PCR test of antigeen swabtest te doen voordat ze van boord gaan in de havens van Genua of Civitavecchia in Italië.

De nieuwe regeling is om de gasten te helpen veilig terug te keren naar hun thuisland, waar hun overheid voor terugkeer een negatieve uitslag vereist van een RT-PCR of antigeen swabtest.

De RT-PCR-(moleculaire) test kost €80, – per persoon en de antigeen-swabtest kost € 25, – per persoon. De testen zullen aan boord van het schip worden uitgevoerd en de RT-PCR-gegevens worden geanalyseerd in een laboratorium aan wal.

Voor gasten die ontschepen van de MSC Grandiosa in Genua kan worden voldaan aan de 48 of 72 -uur vereisten in combinatie met een PT-PCR test. Voor ontschepen in Civitavecchia geldt dat MSC Cruises hiermee kan voldoen aan de vereisten van de 72 -uurs regeling van een overheid met betrekking tot de PT-PCR test. Een antigeen swab test voldoet, voor beide havens, aan zowel de 48 als 72- uurs eis van de overheid.

Het nieuwe aanbod is een aanvulling op de gratis antigeen swab testen die alle gasten ontvangen in alle Italiaanse inschepingshavens tijdens MSC Grandiosa’s 7-nachten cruises in de westelijke Middellandse Zee en tijdens hun cruise als onderdeel van MSC Cruises’s gezondheids- en veiligheidsprotocol, welke oorspronkelijk is geïntroduceerd in augustus 2020.

Interesse in cruisen met de MSC Grandiosa? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours