Tallink Silja opende vanochtend de boekingen voor haar korte populaire zomer mini cruises. Net als voorgaande jaren heb je de mogelijkheid om veilig te genieten van favoriete bestemmingen in de Scandinavische en Baltische landen – de Åland-eilanden en Gotland.

De ferry specialist zet het schip Silja Europa (203 meter, max. 3.318 passagiers) in voor 3-daagse minicruises vanuit Helsinki en Tallinn. Gasten hebben op elke minicruise een dag lang de tijd om te genieten van Visby of Åland. De speciale cruises vinden plaats aan boord van Silja Europa, alle vertrekken naar Visby en Åland zijn laat in de middag/avond vanuit Helsinki en Tallinn. Het schip komt de volgende ochtend om 9.00 uur lokale tijd aan in Visby en keert dezelfde avond om 20.30 uur terug van Visby naar Tallinn en Helsinki.

Hetzelfde geldt voor Åland-cruises: het schip arriveert de volgende ochtend om 10.00 uur lokale tijd in Mariehamn en vertrekt dezelfde avond om 18.00 uur, waardoor passagiers in totaal acht uur de tijd hebben om de bezienswaardigheden van de prachtige archipel te verkennen. Reizigers naar de Åland-eilanden kunnen op 23 juni de midzomernachtvieringen beleven, een hoogtepunt van Scandinavië. De tweede speciale cruise neemt je mee naar het traditionele herfstfestival op 16 september vanuit Helsinki via Tallinn.

Voor liefhebbers van Gotland heeft Tallink Silja dit jaar een bijzonder groot aantal tours in het zomerprogramma: op 3, 10, 17, 24 en 31 juli en op 7 augustus 2022 brengt Tallink Silja je naar Visby, de hoofdstad van Gotland.

De mini-cruises zijn beschikbaar vanaf €189 bij www.tallinksilja.de.