De beheer organisatie Copenhagen Malmö Port (CMP) van de cruisefaciliteiten in Kopenhagen en Malmö heeft onlangs een cruise-app gelanceerd voor cruisetoeristen die Kopenhagen bezoeken. De app met de naam Cruise City helpt je als cruisereiziger beter om de stad te verkennen, met interactieve kaart, restaurant tips en evenementen.

Na het downloaden van de app, het selecteren van je schip, aankomstdatum en de interessegebieden, biedt de app direct een gepersonaliseerde gids en interactieve kaart met attracties, ervaringen, restaurants en evenementen op basis van geselecteerde interesses en tijd aan wal.

Cruise City wil de kwaliteit van de ervaring van gasten in Kopenhagen verbeteren, maar de app gaat verder dan dat: het benadrukt ook duurzame en milieuvriendelijke keuzes, waardoor het gemakkelijker wordt om groene ervaringen te selecteren. De app stimuleert het gebruik van het openbaar vervoer, de fiets en te voet en helpt tegelijkertijd om opstoppingen rond bezienswaardigheden te vermijden.

Kopenhagen is één van de meest populaire cruisebestemmingen in de Oostzee en met Cruise City wil CMP de samenwerking met cruisemaatschappijen, de stad en het lokale bedrijfsleven versterken en bijdragen aan het verbeteren van de interactie tussen gasten en Kopenhagenaren.

“Cruise City is gebouwd om de stad te bekijken met de ogen van een cruisepassagier, die worstelt met beperkte tijd, stadsnavigatie en veel te veel mogelijkheden om de beste keuzes van hun verblijf te vinden. Met Cruise City wil CMP tegemoet komen aan de toenemende vraag van cruisegasten naar geïndividualiseerde ervaringen en betere, groenere en duurzamere interacties tussen de stad en haar bezoekers bevorderen”, zegt Henrik Ahlqvist, CMPs Sales Director voor Cruise.

Op basis van beoordelingen, beoordelingen en aanbevelingen van gebruikers kan de app aanbevelingen op maat voor toekomstige cruisegasten verbeteren. CMP zal continu features en slimme functionaliteiten toevoegen aan de Cruise City app, afhankelijk van de eerste ervaring en feedback van gebruikers. CMP is ook van plan om in de toekomst de dekking van Cruise City uit te breiden naar andere cruisehavens.

Bekijk hier alles wat je moet weten over Kopenhagen