Het cruiseschip Koningsdam is in de nacht van zondag op maandag vanuit San Diego vertrokken voor haar eerste cruise met passagiers sinds de uitbraak van de coronapandemie. Het eerste schip in de Pinnacle klasse vaart een 8-daagse cruise langs de kust van Californië. Het doet daarbij Catalina Island, San Francisco (allen Verenigde Staten) en Ensenada (Mexico) aan. De Koningsdam is het derde schip in de vloot van Holland America Line dat weer actief is. De Nieuw Amsterdam en de Eurodam gingen de Koningsdam voor.

De passagiers van de Koningsdam werden door de crew van de Koningsdam feestelijk onthaald. Vlaggen, juichende bemanningsleden en een “Welcome Home”-bord begroetten hen voordat ze aan boord gingen voor het eerste vertrek van de cruisemaatschappij aan de westkust sinds het begin van de industriebrede pauze.

“We zijn verheugd om weer vanuit San Diego te cruisen en deze prachtige stad en de havens die we langs de westkust bezoeken – van Mexico tot Washington te ondersteunen”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Onze gasten staan ​​te popelen om weer aan boord te zijn en onze bemanning kijkt ernaar uit om weer contact met hen te maken en een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We zijn klaar voor een succesvol cruiseseizoen.”

De Koningsdam zal tot 3 april 2022 een reeks van 23 7-daagse cruises langs de kust van Californië en Mexico varen. Naast de Koningsdam zal de Zuiderdam ook langere retourcruises vanuit San Diego naar Mexico gaan aanbieden waaronder een reis van een maand naar Tahiti en cruises naar het Panamakanaal. De Eurodam en Nieuw Amsterdam doen in het voorjaar van 2022 elk één keer San Diego aan.

Wil jij weer cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store