De Kelly Family verhuist in het najaar een paar dagen lang naar de Mein Schiff 6. In september biedt de Kelly Family haar fans een heel bijzonder hoogtepunt. Ze zetten niet alleen een familietraditie voort en spelen op een schip, ze vieren ook hun laatste concerten met hun broer Angelo.

Van 14 tot 18 september 2022 nodigt TUI Cruises fans uit voor “The Kelly Family Cruise”, een zeer speciale cruise over de Oostzee met Mein Schiff 6. Van Kiel via Kopenhagen en Göteborg tot Hamburg kunnen fans hun idolen Patricia, Kathy ontmoeten, Joey, Jimmy, John en Angelo Kelly. Tijdens de vierdaagse korte muzikale rondvaart zijn er niet alleen concerten*, maar ook poolparty’s, meet & greets, workshops en een uitgebreid voorprogramma met en rond de cultband.

In de jaren 90 was The Kelly Family een van de meest succesvolle bands in Europa. Hun comeback was de muzikale sensatie van de jaren 2017/2018. De cruise wordt ook een emotionele reis door de geschiedenis van deze unieke familie van muzikanten. Begonnen als straatmuzikanten eind jaren 70, braken ze in 1994 door met het album Over the Hump. Talloze prijzen en wereldwijde successen volgden. Ze hebben veel fans geïnspireerd met hun manier van leven.

De zes broers en zussen komen weer samen op Mein Schiff 6 om dit unieke verhaal met hun fans te vieren. En daarom is het hele schip van het theater tot het zwembaddek op “The Kelly Family Cruise” gewijd aan de cultfamilie. “We hebben jarenlang op een boot gewoond. Het leven aan boord is voor ons allemaal iets heel bijzonders. We zijn blij dat we eindelijk samen met onze fans zo’n onvergetelijke reis kunnen maken. Op het programma staan ​​zowel concerten van ons als de Kelly Family als soloconcerten. Maar dat is nog maar het begin: we zullen deze reis ook gebruiken om veel momenten te creëren waar ontmoetingen tussen ons als band en het publiek kunnen plaatsvinden. Gedurende deze 4 dagen wordt Mein Schiff 6 ons schip en samen zullen we een Kelly Party hebben als nooit tevoren. Kom aan boord!” zegt de Kelly Family blij.

De vierdaagse cruise omvat niet alleen het uitgebreide programma in de reisprijs, maar ook de uitgebreide inclusieve diensten van de Mein Schiff-vloot. Dit betekent dat maaltijden zijn inbegrepen in bijna alle restaurants, evenals drankjes buiten de maaltijden en in bijna alle bars en lounges. Ook het gebruik van de spa en sauna, diverse sportactiviteiten en fooien zijn bij de reissom inbegrepen.

Informatie over boeken en prijzen

De Kelly Family Cruise van 14 tot 18 september 2022 begint in Kiel en voert via Kopenhagen en Göteborg naar Hamburg. De vierdaagse tocht op Mein Schiff 6, inclusief het programma en Mein Schiff inclusief services, in een binnenhut met dubbele bezetting kost vanaf 949 euro per persoon. Een balkonhut is er vanaf 1.139 euro. De Kelly Family Cruise boek je bij de rederij: https://tidd.ly/3x08D4m