Norwegian Cruise Line meldde vandaag een record aantal boekingen op de eerste dag van de verkoop voor het nieuwste schip Norwegian Prima. Met cruises die beginnen in augustus 2022, biedt Norwegian Prima – de eerste van zes schepen binnen NCL’s geheel nieuwe Prima Class – gasten mooie routes, de hoogste personeelsbezetting en de grootste ruimteverhouding in haar  soort.  Daarnaast zijn er een aantal primeurs voor Norwegian Cruise Line te vinden op het schip. Denk daarbij aan de Ocean Boulevard, Indulge Food Hall, The Concourse, Infinity Beach en Oceanwalk.  Je vindt meer info hier.

“Elk aspect van Norwegian Prima, van boeg tot achtersteven, werd geconceptualiseerd met de gast in gedachten”, aldus Harry Sommer, President en CEO van Norwegian Cruise Line. “Met dit schip van wereldklasse bieden we onze gasten meer ruimte, betere service, doordachte ontwerpen en een verscheidenheid aan ervaringen die alle verwachtingen overtreffen. Onze recordverkopen zijn een duidelijke indicatie van het enthousiasme van onze gasten om terug te keren naar de oceaan en van de grote vraag naar een eersteklas vakantie-ervaring.”

Norwegian Prima biedt niet alleen de grootste verscheidenheid aan suite-categorieën die op zee beschikbaar zijn, maar ook de nieuw ontworpen The Haven by Norwegian. Dit is NCL’s schip-in-een-schip concept met exclusieve toegang voor suite gasten. The Haven beschikt over een uitgestrekt zonnedek, inclusief prachtige nieuwe infinity pool met uitzicht op het kielzog van het schip.

Maidenvoyage vanuit Amsterdam

“Norwegian Prima bewijst nu al een gamechanger te zijn voor NCL”, voegt Sommer eraan toe. “Norwegian Bliss, die debuteerde in 2018 en tijdens haar onthulling onze grootste boekingsdag ooit had, werd overtroffen door de Norwegian Prima, dat het vorige record heeft verdubbeld. Bovendien heeft bijna 20 procent van de boekingen betrekking op onze Haven-suites, wat aangeeft dat er behoefte is aan eersteklas ervaringen.”

De maidenvoyage vindt plaats in de zomer van 2022. De eerste 8-daagse cruise gaat van Amsterdam naar IJsland en Noorwegen op 17 augustus 2022 met Reykjavik (IJsland) als eindbestemming. De tweede cruise gaat van 3 september 2022 van Reykjavik naar Kopenhagen (Denemarken) via de Baltische Staten.

Ben je ook nieuwsgierig naar de eerste afvaart van dit schip, uit Amsterdam? Kijk zeker bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store