Holland America Line viert zondag 18 april 2021 haar 148-jarige jubileum. Het is nog maar 2 jaar verwijderd van haar bijzondere 150ste verjaardag. Als een van de pioniers en meest ervaren cruisemaatschappijen ter wereld is Holland America Line uitgegroeid tot een bekroonde premium cruiserederij. In de 19e eeuw richtte Holland America Line zich vooral op het transport en het verzenden van goederen. In 1895 boden ze haar eerste vakantiecruise aan. Tegenwoordig worden er 10 schepen geëxploiteerd die meer dan 500 havens op alle zeven continenten aandoen.

Social media

Tijdens de pauze in cruiseactiviteiten heeft Holland America Line op diverse nieuwe manier haar merk en het reizen levend gehouden richting haar fans en de media. Ze lanceerden op sociale media onder meer virtuele reizen naar Alaska en Noorwegen, een digitale Alaska Land + Sea Journey, hielden twee interactieve verkiezingen over de mooiste haven van de wereld en zagen Moorea en Venetië als winnaars uit de bus komen, organiseerden wekelijkse trivia-sessies via Facebook live, hielden virtuele wijn- en whisky-proeverijen, organiseerden concerten met hun gerenommeerde muzikanten en lanceerden National Food Faces Day. Alles om de cruise-ervaring van Holland America levend te houden.

Introductie Rotterdam

De volgende grote mijlpaal in de historie van Holland America Line is de introductie van een nieuw schip binnen de vloot in juli dit jaar. Rotterdam, het derde Pinnacle Class-schip voor de cruisemaatschappij, voegt zich bij haar zusterschepen Nieuw Statendam en Koningsdam. De naam heeft een speciale betekenis, het eerste schip van Holland America Line was Rotterdam gedoopt. Dit schip maakte op 15 oktober 1872 zijn eerste reis van Rotterdam naar New York City. De nieuwe Rotterdam is inmiddels het zevende schip dat deze naam draagt. Met Rotterdam viert Holland America Line het verleden, het heden en de toekomst.

Kan jij niet wachten om weer met Holland America Line te cruisen? Vraag dan een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravelstore