Als onderdeel van “Boek met vertrouwen” geeft Holland America Line cruisereizigers het vertrouwen om reisplannen te maken. Dit doet de rederij met de verlenging van haar Flexibele Annuleringsbeleid, voor boekingen gemaakt voor 31 mei 2022.

Onder het Flexibele Annuleringsbeleid kunnen gasten die voor 31 mei 2022 een nieuwe reservering maken voor routes die op of voor 30 september vertrekken, om welke reden dan ook annuleren. Zij ontvangen dan een Future Cruise Credit ter hoogte van de annuleringskosten. Annuleringen moeten tot 30 dagen voor vertrek worden gemaakt.

“We willen dat onze gasten met een gerust hart hun zomercruise vakantieplannen kunnen maken”, zegt Beth Bodensteiner, Holland America Line’s Senior Vice President en Chief Commercial Officer. “Door de datum te verlengen waarop onze gasten hun cruise kunnen boeken onder onze Boek met vertrouwen, kunnen ze profiteren van een aantal geweldige tijdelijke speciale aanbiedingen met de gemoedsrust dat als ze hun plannen wijzigen, ze nog steeds een cruise op een andere datum kunnen maken.”

Annuleren tot 24 uur voor vertrek

Voor extra geruststelling kan de Annuleringsbescherming van Holland America Line worden aangeschaft voor nieuwe cruises of Alaska Cruisetour boekingen. Aangeboden als een Standaard plan (Cancellation Protection Plan), kunnen gasten om welke reden dan ook annuleren tot 24 uur voor vertrek van de cruise en ontvangen zij 80% van de totale kosten van de cruisevakantie terug. De kosten variëren per cruisetarief en kunnen niet worden gerestitueerd.

Bekijk de mooiste HAL cruises van dit moment:

Vertrekjaar
Bestemming >>
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Repositioning
Wereldcruises

8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

Je boekt ze bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI