Holland America Line neemt deze feestdagen deel aan de Black Friday-gekte met een Black Friday-sale die een week duurt. Via deze sale ontvang je gratis wifi op alle nieuwe boekingen. De Black Friday-sale loopt van 25 november tot 1 december 2020 en is te combineren met de huidige ‘Plan Nu, Cruise Later’-promotie die een diner,- en dranken pakket en vooruitbetaalde hotelservicekosten omvat waardoor gasten profiteren van het meest inclusieve pakket tot nu toe.

Premium wifi voor nieuwe boekingen

De Black Friday sale biedt een gratis Premium Internet-pakket voor de eerste en tweede gast in elke hut categorie voor routes van winter 2021 tot zomer 2022 (exclusief Grand Voyages).

‘Plan Nu, Cruise Later’ voegt drankjes en meer toe

De Black Friday-Sale kan gecombineerd worden met de ‘Plan Nu, Cruise Later’-promotie van Holland America Line, die lage tarieven voor derde en vierde gasten in passagiershutten omvat (non-suites), waardoor het een ideaal moment is om een gezinsvakantie te boeken.

Cruisereizigers die een cruise boeken (exclusief Grand Voyages) of een Alaska Land + Sea Journey met vertrek tot het voorjaar van 2022, ontvangen naast de gratis wifi ook de volgende geweldige voordelen:

  • Signature Beverage Package
  • Signature Dining Package; één gratis Canaletto-diner en één gratis Pinnacle Grill-diner
  • Vooruitbetaalde fooien

Boekingen met de ‘Plan Nu, Cruise Later’-promotie moeten uiterlijk op 8 december 2020 zijn gemaakt; om te combineren met de Black Friday-sale moeten ze echter vóór 1 december zijn gemaakt.

Zoek snel een cruise uit bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours