Celebrity Cruises gaat deze zomer vanuit Southampton met haar recent gerenoveerde Celebrity Silhouette varen. De Silhouette zal vanaf zaterdag 3 juli een serie van 7- tot 9- daagse routes varen langs de Britse kust. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Portland, Inverness, Kirkwall, Glasgow, Belfast en Liverpool.

Celebrity Silhouette vaart met gasten van 18 jaar en ouder die zijn ingeënt tegen COVID-19, en gasten onder de 18 jaar met negatieve PCR-testresultaten. De aankondiging komt slechts enkele dagen nadat Celebrity Cruises haar comeback in de Caraïben aankondigde met de Celebrity Millennium vanuit St. Maarten en Celebrity Apex in de Middellandse Zee vanuit Griekenland, beide in juli.

Celebrity Cruises President en CEO Lisa Lutoff-Perlo zei: “We zijn verheugd om na meer dan een jaar terug te keren naar Southampton. We zijn echt toegewijd aan de Britse markt en kunnen niet wachten om gasten weer aan boord te verwelkomen. Wat is er mooier dan een nieuw luxe schip, klaar om gasten mee te nemen op een reis langs een van ‘s werelds mooiste en meest indrukwekkende kustlijnen? Dit is niet alleen buitengewoon belangrijk voor ons als bedrijf, maar ook voor de inspanningen om de lokale toeristenindustrie in het Verenigd Koninkrijk te stimuleren.”

Celebrity Cruises zal contact opnemen met alle passagiers die reeds een cruise hadden geboekt deze zomer met de Celebrity Silhouette om de opties te bespreken.

Wil jij in de toekomst cruisen met Celebrity Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel