Seadream Yacht Club heeft foto’s vrijgegeven van de recente renovatie van één van haar Seadream jachten. Jacht Seadream II (112 passagiers) ontving al een renovatie de afgelopen periode. Seadream I is vanaf 26 maart 2022 aan de beurt. Met het vernieuwingsprogramma is een totale investering gemoeid van meer dan $10 miljoen. Vanaf 30 mei 2022 zal ook Seadream I klaar zijn voor haar gasten.

Vernieuwde hutten

Het renovatieproject omvatte nieuwe technologie, verbeterde hutten en lounges op alle dekken. De hutten hebben een geheel nieuwe stoffering gekregen. In de hut vind je voortaan USB/USBC poorten, wifi en nieuwe sensor verlichting, 55 inch LED tv’s met een keuze aan films/tv-zenders en een infotainmentsysteem. Zie onderstaande foto’s voor een impressie van de renovatie.

Op de buitendekken vind je nieuw Birmees teakhout. Je kunt een plekje zoeken in een van de nieuwe Balinese droombedden, ligstoelen of hangmatten. Twee nieuwe bubbelbaden zijn op dek 6 geplaatst.

In de binnenruimtes zorgen details van kristal, linnen, zilveren ijsemmers, geborduurde zijden pyjama’s en GIOBAGNARA-servies dienbladen voor een elegante finishing touch.

Routes Seadream I en Seadream II

Seadream I gaat vanaf 30 mei een 5-daagse route maken vanuit Nice, naar Cannes, St. Tropez en Calvi. Daarna blijft het schip in de Middellandse Zee, met uitstapjes naar de Adriatische Zee en de Griekse eilanden. Seadream II zal vanaf 8 mei 2022 in de Middellandse Zee gaan cruisen, naar onder andere de Adriatische Zee, Griekse eilanden en de Franse en Italiaanse Riviera’s.

Captain Cruise Cruisereizen