Donderdagochtend is het spiksplinternieuwe cruiseschip Celebrity Beyond aangekomen in Southampton. Het derde schip in de Edge-klasse van Celebrity Cruises is rechtstreeks afkomstig van de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire waar het de afgelopen twee jaar werd gebouwd.

Met kapitein Kate McCue, Amerika’s eerste vrouwelijke kapitein van een cruiseschip, aan het roer werd Celebrity Beyond onder grote belangstelling en met erewater onthaald. Het was ook een eerste ontmoeting met vlootgenoot Celebrity Silhouette, dat deze zomer Southampton als thuishaven heeft.

Tot volgende week woensdag staan er 2 zogenaamde ‘shakedown cruises’ gepland voor genodigden waarna de maiden voyage van het 327-meter lange schip van start gaat. Het gaat om een 11-daagse cruise naar West-Europa. Ze zal daarna diverse mediterrane cruises aanbieden, waaronder routes van 10 dagen naar de Italiaanse Rivièra en Frankrijk en routes van 11 dagen naar de Griekse eilanden.

Ben jij benieuwd hoe Celebrity Beyond er van binnen uitziet? Miriam zal begin volgende week aan boord zijn om het schip te verkennen. Ze zal daar live verslag van doen op de website, Twitter, Facebook en Instagram.

Foto’s: Celebrity Cruises

Heb jij interesse om te varen met het nieuwste cruiseschip van Celebrity Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel