Op 27 februari 2023 meerden drie AIDA-cruiseschepen aan in de haven van St. Johns op het Caribische eiland Antigua. De drie schepen AIDAdiva, AIDAluna en AIDAperla, die allemaal de wintermaanden in Caribische wateren doorbrengen, kruisten elkaar afgelopen maandag.

Het spektakel was niet alleen een leuke gebeurtenis voor de gasten, ook de kapiteins genoten erg van de ontmoeting: kapitein Panagiotis Mantzavinos van AIDAdiva, kapitein Sven Gärtner van AIDAluna en kapitein Pedro Ziegler van AIDAperla maakten van de gelegenheid gebruik voor een ontmoeting tussen collega’s. De bemanning van de schepen organiseerde een feest met muziek, drankjes en zelfs een FitforDrums workshop voor de gasten op de pier.

Tijdens het winterseizoen 2022/2023 zijn de AIDA-schepen vaste gasten op Antigua. Voor dit seizoen staan ​​in totaal 27 bezoeken op het programma. De zusterbijeenkomst van de drie AIDA-cruiseschepen in St. Johns was ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring en zal door alle betrokkenen nog lang worden herinnerd.

Vanaf maart is het tijd om afscheid te nemen van de ‘wintercruise’ regio. Voor AIDAdiva gaat het richting Warnemünde, voor cruises naar Scandinavië in de zomer. In Kiel zal AIDAluna cruises aanbieden naar Noorwegen en Zweden, evenals naar de poolcirkel. De zomerthuishaven van AIDAperla wordt Hamburg. Vanaf hier staan ​​uitstapjes naar de fjorden van Noorwegen op de agenda.

Bekijk AIDA Cruises bij:

CruiseOnline – Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

De mooiste AIDA cruises van dit moment:

Vertrekjaar
Bestemming
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Midden-Oosten
Middellandse Zee
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Noord-Europa
Wereldcruises
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500


Favorieten uit de fanshop