Regent Seven Seas Cruises heeft meer details vrijgegeven over de nieuwste 413m2 , $ 11.000-per-nacht Regent Suite, die het hoogtepunt zal zijn voor luxe reizigers aan boord van het nieuwe schip Seven Seas Grandeur. Dit ultraluxe schip zal in november 2023 gaan varen.

Inaugurele seizoen in de verkoop

Met het inaugurele seizoen van het schip dat gisteren in de verkoop ging, heeft de cruisemaatschappij via een exclusief video-interview met de ontwerpers van de Regent Suite – Studio DADO – onthuld hoe een illustere en begeerde suite wordt ontworpen. Nooit eerder vertoonde beelden en details van de vernieuwde master badkamer, die een complete spa-ervaring in de suite biedt, werden ook onthuld. De ruimte beschikt over een persoonlijke sauna, stoombad en behandelruimte waar de veeleisende bewoners worden verwend met onbeperkte gratis spa-behandelingen. Ook zijn er 9 verschillende soorten marmer gebruikt in het ontwerp van alleen al de master badkamer, wat het meesterlijke vakmanschap dat de hele suite doordringt illustreert.

“Met Seven Seas Grandeur’s Regent Suite, hebben we opnieuw de kunst van luxe geëvolueerd – het vakmanschap en de artisticiteit van dit ontwerp is ongelooflijk,” zegt Jason Montague, president en CEO, Regent Seven Seas Cruises. “Studio DADO heeft comfort, elegantie en stijl op een frisse en spectaculaire nieuwe manier met elkaar gecombineerd, terwijl de essentie van de ongeëvenaarde Regent-ervaring, waarvan onze gasten al bijna 30 jaar genieten, behouden is gebleven.”

Regent Suite kenmerken en voorzieningen

Elk element van de, inmiddels derde, Regent Suite van de cruisemaatschappij is behandeld als een kunstwerk, van textiel van de hoogste kwaliteit tot hand geselecteerd meubilair en kunst op maat. De suite beschikt over een master slaapkamer met een extravagant hemelbed met een Hästens Vividus-matras, twee en een half marmeren en steengedetailleerde badkamers en een ruime woonkamer met een gepersonaliseerde bar en eetkamer.

De suite biedt ook een onbelemmerd 270-graden uitzicht vanaf de 114 M2 grote veranda met uitzicht op de boeg van het schip. Gasten kunnen genieten van deze prachtige panorama op het dek in hun eigen Tresse Minipool, of in de nieuwe ruimte, de met glas afgesloten “Parlor” die gasten serene ontspanning biedt.

De Regent Suite, die tot 6 gasten kan ontvangen, heeft ook een aparte slaapkamer voor gasten met eigen badkamer. Extra voorzieningen zijn onder andere 3 inloopkasten en het exclusieve gebruik van de privé-eetkamer The Study, een eetervaring voor maximaal 12 personen, die verscholen ligt tussen specialiteitenrestaurants Prime 7 en Chartreuse.

Gasten van de Regent Suite genieten van een breed scala aan gratis en luxe voorzieningen, waaronder een toegewijde persoonlijke butler, een persoonlijke auto met chauffeur en gids in elke haven, onbeperkte spa-services in de suite, onbeperkt wassen en stomen, een selectie van luxe beddengoed en kussenmenu, een selectie van aromatische suite parfums, een weelderige in-suite kaviaar service, dagelijkse hapjes, gepersonaliseerd briefpapier, schoenpoetsservice, gratis WiFi, en nog veel meer.

Designgeheimen van het meest exclusieve adres op zee

Elke Regent Suite is zowel verschillend als adembenemend, met een eigen persoonlijkheid en thema. De verantwoordelijkheid om een authentieke, onvergetelijke Regent Suite voor Seven Seas Grandeur te creëren, lag bij Studio DADO’s founding partner Yohandel Ruiz en hoofdontwerper June Cuadra, die de uitdaging met veel plezier aannamen.

“We wilden dat de Regent Suite aan boord van Seven Seas Grandeur uniek en anders zou zijn dan eerdere schepen, en de nieuwsgierigheid en het kritische oog van een kunstverzamelaar zou vangen,” aldus Ruiz.

Cuadra voegde eraan toe: “We hebben de ruimte echt als een galerie voor ogen, waar elk meubelstuk, elk afwerkingsmateriaal, elk kunstwerk zorgvuldig is geselecteerd om de ruimte zeer uitnodigend en gastvrij te laten aanvoelen.”

In een exclusief interview met Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises, gaat het creatieve duo dieper in op de ontwerpgeheimen van de Regent Suite.

Momenten van luxe van begin tot eind

Het artistieke thema begint al voordat de gast voet zet in de paleisachtige suite, waar Italiaans marmer is gebruikt om een prachtige boog te creëren rond de ingangsdeur. Zodra de deuren opengaan, contrasteert de dramatische hal met de lichte, uitgestrekte suite die een weids uitzicht over de oceaan onthult.

Studio DADO heeft nog meer “momenten” gecreëerd in de accommodatie om de algehele ervaring te verhogen. Zo completeert een onverwachte imitatie open haard, met bronzen vlam, de verfijnde woonruimte, terwijl ‘s middags wegdromen of ‘s nachts sterren kijken op twee chaise lounges mogelijk is in de met glas afgesloten “Parlor”, een nieuwe ruimte voor Seven Seas Grandeur’s Regent Suite.

Vernieuwde master slaapkamer en master badkamer

De master slaapkamer biedt een visueel andere ervaring dan de eerdere Regent Suites. De slaapkamer is voorzien van een extravagant hemelbed met een Hästens Vividus matras, en kunst blijft het ontwerp omhullen met een op maat gemaakt eglomise kunstpaneel door Confluence Studios als kroon op het hoofdeinde van het bed.

Het interview onthulde nooit eerder vertoonde beelden van de ultieme luxe – de Regent Suite master badkamer, een in-suite spa. Studio DADO legde uit dat zij deze ruimte onderscheiden van de vorige Regent Suites door gebruik te maken van het ongeëvenaarde uitzicht op de oceaan, een “jewel-box” douche in het midden van de ruimte te plaatsen en een bubbelbad met verwarmde ligstoelen grenzend aan de glazen muur.

De badkamer biedt gasten een complete spa ervaring met een behandelruimte met onbeperkte gratis spa-behandelingen, sauna, stoombad en een keuze uit luxe badartikelen waaronder zeep en lotions van Bottega Veneta, Guerlain en L’Occitane, naast een groot aantal andere schoonheids- en welzijnsartikelen.

Samen met kunst, is meesterlijk vakmanschap een belangrijk thema in de suite. Dit is nergens duidelijker te bewonderen dan in de master badkamer, waar een totaal van 9 verschillende soorten marmer gebruikt is om ‘zijn en haar’ wastafels, het bad, verwarmde ligstoelen en een groot deel van de muren en vloeren te creëren.

Meer details over de suites, restaurants, voorzieningen en ervaringen aan boord van het schip onthult de rederij later in de aanloop naar haar debuut in 2023.

Routes

Seven Seas Grandeur’s inaugurele seizoen begint in november 2023 en verkent de Middellandse Zee en het Caribisch gebied met een prachtige reeks van 17 afvaarten in de regio’s, plus twee trans-Atlantische cruises. Het seizoen is gisteren in de verkoop gegaan en kan worden verkend in een speciale brochure of op RSSC.com/Seven-Seas-Grandeur en bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store