Het nieuwe cruiseschip Mardi Gras van Carnival Cruise Line zal beschikken over de grootste verscheidenheid aan eetgelegenheden in de vloot. Het heeft meer dan twee dozijn verschillende locaties, waaronder Chibang!, een nieuw twee-in-één restaurantconcept met zowel Chinese als Mexicaanse gerechten.

Voor een beperkte periode is dineren bij Chibang!, evenals Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse en Cucina del Capitano, inbegrepen in de prijs van de cruise. Normaalgesproken betaal je voor deze specialiteitenrestaurants een vergoeding om er te dineren danwel worden er of à-la-carteprijzen gehanteerd. De hoofdrestaurants Palm en Flamingo en het Lido-buffet zijn altijd ‘inclusive’.

“Mardi Gras is echt een baanbrekend schip en beschikt natuurlijk over geweldige eetgelegenheden die onze gasten een breed spectrum aan culinaire ervaringen van over de hele wereld bieden”, zegt Cyrus Marfatia, Carnival’s vice-president ‘Culinary & Dining’. “Mardi Gras is zo’n ongelooflijk schip dat we onze gasten een beperkte periode willen bieden om gratis te genieten van enkele van haar nieuwe en populairste specialiteitenrestaurants”, voegde hij eraan toe.

Chibang! is vernoemd naar het Mandarijnse woord voor vleugel en heeft twee duidelijke aparte menu’s, elk met een gevarieerde selectie van authentieke Chinese en Mexicaanse gerechten, zodat passagiers hun ideale maaltijd kunnen samenstellen. Van delicatessen uit het Verre Oosten zoals Singapore Chili Shrimp, Slow-Braised Pork Belly en Kung Pao Chicken tot Carnitas Tacos, Pollo en Mole en Pescado Frito en andere ‘South of the Border’-favorieten.

Chibang!’ heeft een dieprood en groen decor met gouden accenten als eerbetoon aan beide culturen. Het bevat ramen van vloer tot plafond die over de hele lengte van het restaurant lopen, waardoor je een mooi uitzicht hebt op zee. Een kleurrijke draak begroet de gasten als ze het restaurant binnenkomen.

Chibang! beschikt ook over uitgebreide drankselectie waaronder de Chibang! Margarita gemaakt met bloedsinaasappelsiroop, de Smokey Mezcal Negroni die een draai geeft aan de Italiaanse klassieker en een Green Tea Martini gemaakt met Shochu.

Chibang!, Cucina del Capitano en Smokehouse Brewhouse zullen ook gratis ontbijt- en lunchmenu’s aanbieden.

Mardi Gras, het eerste Noord-Amerikaanse cruiseschip aangedreven door Liquefied Natural Gas (LNG), zal op 31 juli 2021 debuteren vanuit Port Canaveral, Florida, met routes van een week vanaf de Space Coast.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store