Cunard heeft meer dan 150 nieuwe internationale reizen onthuld voor haar 2023 cruiseseizoen aan boord van de schepen Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria. De afvaarten staan gepland tussen 23 april en 15 december 2023. De Britse cruisemaatschappij doet volgend jaar 120 havens aan in 35 verschillende landen. Daarbij zitten 23 late avondafvaarten en 15 overnachtingen bij. Passagiers die eerder met Cunard hebben gereisd kunnen vanaf 1 februari 2022 deze cruises boeken. De algemene verkoop start op 2 februari 2022.

De Queen Mary 2 biedt 18 verschillende trans-Atlantische overtochten, met vertrek vanuit New York en Southampton. Het vaart ook over de Middellandse Zee vanuit Barcelona en biedt afvaarten van tien nachten in Alaska, een cruise vanuit Boston tijdens Independence Day, een reis van 16 nachten naar de Baltische staten met een overnachting in St. Petersburg en een reis van 14 nachten naar Canada en New England met drie volle dagen in Quebec.

De Queen Elizabeth biedt o.a. een Alaska-route aan met vertrek vanuit Vancouver op 8 juni 2023, met o.a. een bezoek aan Ketchikan, evenals een Middellandse Zee-route vanuit Barcelona op 25 september 2023. Queen Victoria zal o.a. op 27 april 2023 naar de Canarische Eilanden varen op een reis van 12 nachten met bestemmingen in Spanje en Portugal vanuit Southampton, en ook langs de Noordkaap vanuit Southampton op 6 juni 2023.

“We zijn verheugd om ons reisprogramma voor 2023 te delen, waarmee onze gasten het plezier van verkenning en het bezoeken van lang gedroomde bestemmingen kunnen herontdekken”, aldus Jamie Paiko, Vice President, Sales, Cunard, Noord-Amerika. “Onze kenmerkende reiservaring over de oceaan en White Star Service bieden de perfecte setting om te ontsnappen, tot rust te komen en je speciaal te voelen.”

Wil jij cruisen met Cunard? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel