De luxe cruisemaatschappij Cunard maakt zich op voor haar herstart aanstaande vrijdag. De Queen Elizabeth zal na een pauze van 17 maanden als eerste schip in de vloot weer gaan varen. Momenteel zetten de bemanningsleden aan boord de laatste puntjes op de i ter voorbereiding op haar terugkeer.

“Ik denk dat ik namens het hele team van Cunard spreek als ik zeg hoe blij we zijn om terug te keren naar waar we goed in zijn. We maken ons nu gereed om onze gasten weer aan boord te verwelkomen”, zei Cunard-voorzitter Simon Palethorpe.

“We weten hoeveel onze gasten hebben uitgekeken naar onze eerste reis en we hopen dat ze zich volledig zullen onderdompelen in de Cunard-ervaring aan boord, terwijl ze genieten van enkele van de meest verbluffende kustlijnen die Groot-Brittannië te bieden heeft,” voegde Palethorpe eraan toe.

Na een reeks van cruises in het Verenigd Koninkrijk beginnen de internationale afvaarten van Cunard aan boord van Queen Elizabeth in oktober met een cruise van Southampton naar Amsterdam, gevolgd door een reis van 14 nachten naar de Canarische Eilanden en Madeira in november.

Cruises met Cunard zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store