Celestyal Cruises hoopt op 18 april weer te kunnen beginnen met cruisen. De Griekse rederij stopte eind augustus 2021 omdat het niet rendabel bleek om te blijven cruisen in de COVID tijd. Celestyal wilde eerst op 14 maart 2022 starten. Na een roerige tijd waarin zij ook hun recente aankoop Celestyal Experience weer verkochten, staat de rederij klaar met haar twee schepen Celestyal Crystal en Celestyal Olympia. In de tussenperiode heeft Celestyal een grote nieuwe aandeelhouder aan zich weten te binden voor meer financiële zekerheid. De rederij zal weer het hele jaar door cruises aanbieden met deze schepen.

Cruisereizigers mogen zelfstandig van boord voor het verkennen van de havens, maar moeten in publieke ruimtes een mondkapje op. Ook moeten gasten van 12 jaar en ouder gevaccineerd zijn. Kinderen van 6-12 moeten een negatieve test kunnen aantonen.

De all-inclusive rederij kent 8-daagse cruises vanuit Piraeus (nabij Athene) rondom de vele Griekse Eilanden (vanaf €949). Daarnaast biedt ze ook kortere cruises aan van 4 of 5 dagen (vanaf €399). Altijd inbegrepen zijn een selectie drankjes, fooien en een selectie excursies. Je kunt upgraden naar een premium drankpakket of kiezen voor andere excursies waarvoor je bijbetaalt. De schepen zijn niet al te groot en bieden plek aan zo’n 1400-1600 passagiers.

Bekijk de laatste aanbiedingen:

Je boekt Celestyal ook bij:

Captain Cruise Stip