Celebrity Cruises vaart in de zomer va 2022 met 6 cruiseschepen in Europa, waaronder de nieuwste Edge Series-schepen – Celebrity Apex en Celebrity Edge. Ze krijgen gezelschap van vier andere schepen uit de Celebrity-vloot: Celebrity Silhouette, onlangs ‘gerevolutioneerd’ als onderdeel van het miljoenen dollars kostende renovatieprogramma, Celebrity Constellation, Celebrity Infinity en Celebrity Reflection. Samen zullen de schepen bijna 100 bestemmingen verkennen.

Bij het boeken van deze Celebrity-cruises in Europa zijn wifi, drankjes en fooien nu ‘Always Included SM’. Daarnaast moet het ‘Cruise with Confidence’ programma van de rederij flexibiliteit met annuleren en de beste prijsgarantie bieden.

Celebrity Apex vanuit Amsterdam

Zoals eerder gemeld dat de Celebrity Apex, het nieuwste schip van de Celebrity-vloot, naar Scandinavië, Rusland en de Noorse Fjorden cruisen vanuit haar nieuwe thuishaven Amsterdam. Ook zal het schip routes naar IJsland, Ierland en de Britse eilanden varen. De laatste cruise vanuit Amsterdam is een route langs Frankrijk, Spanje en Portugal om uiteindelijk in Rome te eindigen. Vanuit deze haven zal het schip de rest van het seizoen routes naar onder andere Griekenland, Turkije en Israël varen.

Het tweede schip in de nieuwe Edge Series van Celebrity Cruises, Celebrity Apex, biedt luxueuze accommodaties op zee aan, inclusief hutten met ‘Infinite veranda’s’ en ‘Edge villa suites’, bestaande uit 2 verdiepingen met privé bad op het balkon. Daarnaast biedt het schip 29 culinaire locaties aan, waaronder zeven specialiteitenrestaurants, bijzondere ruimtes zoals het Magic Carpet® bewegende platform, en de ontspannen Rooftop Garden.

Celebrity Edge & Celebrity Silhouette

De Celebrity Edge zal vanuit Rome en Barcelona routes van 7 nachten in de Middellandse Zee varen. Daarbij worden diverse culturele bestemmingen aangedaan in Italië, Frankrijk, Spanje, Turkije en de Griekse eilanden. Het schip sluit het seizoen af met langere reisroutes vanuit Rome voordat ze terugkeert naar haar thuishaven in Fort Lauderdale voor het winterseizoen.

Celebrity Silhouette zal volledig ‘gerevolutioneerd’ vanaf april 2022 vanuit Southampton varen. Passagiers naar een breed scala aan Europese bestemmingen gebracht variërend van de Noorse Fjorden, tot Spanje, Portugal en de Italiaanse Middellandse Zee. Het Europese seizoen zal worden afgesloten op de Canarische Eilanden in september en oktober.

Aanvullend biedt Celebrity Cruises nog meer aan in de zomer van 2022

– Celebrity Constellation vaart een reeks van Mediterrane routes van 9 en 10 nachten aan, waarbij het schip tussen Venetië, Rome en Barcelona zal varen.

– Celebrity Infinity ontdekt vanaf april 2022 het beste van de Middellandse Zee tijdens een speciale serie van 7 nachten cruises tussen Venetië, Lissabon en Barcelona.

– Celebrity Reflection trakteert gasten op routes van 10 en 11 nachten vanuit Rome, waarbij Italië, Turkije, Kroatië, Montenegro en de Griekse eilanden worden aangedaan.

Wil jij in 2022 cruisen met Celebrity? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours