President en CEO van Celebrity Cruises, Lisa Lutoff-Perlo, nam vandaag het allernieuwste schip van Celebrity Cruises, de Celebrity Beyond in ontvangst. Een bijzonder moment, omdat dit de eerste fysieke leveringsceremonie was sinds de Covid pandemie in maart 2020 startte. Het 3e schip uit de Edge klasse werd overgedragen in de sfeervolle Eden Lounge aan boord van het schip.

Lutoff-Perlo werd op de Franse scheepswerf Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire vergezeld door de president en CEO van Royal Caribbean Group, Jason Liberty en de kapitein van het schip, Kate McCue. De ceremonie bestond uit het traditionele vlaggen wisselen aan boord van het schip.

“De levering van Celebrity Beyond vandaag markeert onze voortdurende toewijding aan groei en innovatie; vandaag vieren we de toekomst van reizen en de mogelijkheden ervan”, aldus Liberty. “We zijn het team van Chantiers de l’Atlantique zo dankbaar; ons eigen nieuwbouw team; onze trouwe gasten en handelspartners, en iedereen die hun tijd, middelen, creativiteit en loyaliteit hebben bijgedragen. We kijken uit naar wat komen gaat als de reisindustrie weer gaat groeien.”

Lutoff-Perlo: “Met haar innovatieve aanbod, geloven we dat Beyond inspeelt op de groeiende trend van mensen die op zoek zijn naar nieuwe luxe-ervaringen die gepersonaliseerd, zonder zorgen en zinvol zijn. We zien de wens om weer meer te cruisen. De Beyond leidt de cruise-industrie naar het volgende tijdperk van luxe. We zijn meer dan klaar om onze gasten aan boord te verwelkomen en ze te laten zien hoe fantastisch dit schip is!”

“Celebrity Beyond is een écht nieuw schip. We hebben hard gewerkt, enorm goed samengewerkt, zelfs tijdens de pandemie, om dit resultaat te bereiken”, zegt Laurent Castaing, algemeen directeur van Chantiers de l’Atlantique. “Celebrity Beyond is één van de uitzonderlijke schepen die altijd in onze herinnering zal blijven.

Maiden voyage

De eerste reis van Celebrity Beyond vertrekt op 27 april 2022 vanuit Southampton, Engeland, voor een 10-daagse cruise in West-Europa met een bezoek aan Bordeaux, Frankrijk; Lissabon, Portugal; en Sevilla, Malaga, Palma de Mallorca en Barcelona, ​​Spanje.

Ze zal dan een diverse mediterrane cruises aanbieden, waaronder routes van 10 dagen naar de Italiaanse Rivièra en Frankrijk en routes van 11 dagen naar de Griekse eilanden. Begin oktober vaart ze naar het Caribisch gebied gaat.

Miriam verkent het schip al vóór haar eerste cruise tijdens een speciaal moment in Southampton. Wil je wat weten over dit schip? Mail ons!

Bekijk de cruises van Celebrity Beyond:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel