Het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line, Mardi Gras, maakte vrijdag haar Amerikaanse debuut. Het legde voor de eerste keer aan bij Port Canaveral’s Cruise Terminal 3, dat speciaal is gebouwd voor dit schip. Mardi Gras is het eerste cruiseschip in Amerika dat wordt aangedreven door milieuvriendelijk vloeibaar aardgas (LNG) en beschikt tevens over de eerste achtbaan op zee. De in Port Canaveral gevestigde Carnival Freedom en Carnival Liberty voegden zich bij Mardi Gras ,terwijl ze zich een weg baande door het cruisekanaal, en creëerden zo een bijzondere entree.

Meer dan 1.500 fans stonden langs Jetty Park, gelegen naast de terminal, om Mardi Gras welkom te heten aan de Space Coast. Carnival President Christine Duffy, Carnival Corp. voorzitter Micky Arison, Carnival Corp. CEO Arnold Donald, Carnival Corporation COO Josh Weinstein, en Canaveral Port Authority CEO Captain John Murray namen, samen met reisadviseurs, partners, hoogwaardigheidsbekleders en gasten, deel aan een welkomstreceptie.

“Mardi Gras is al vijf jaar in de maak en de komst vandaag is een historische mijlpaal voor ons bedrijf en niet te vergeten een echt emotioneel moment voor iedereen hier bij Carnival Cruise Line”, zei Duffy. “Dit schip biedt zoveel innovaties en manieren waarop onze gasten voor plezier kunnen kiezen, dat we er zeker van zijn dat ze snel een favoriet bij gasten zal worden. En terwijl we uitkijken naar onze herstart, staat de komst van Mardi Gras symbool voor de opwinding en verwachting die we hebben over de toekomst bij Carnival Cruise Line.”

“Al bijna vier jaar hebben we hard gewerkt om ons voor te bereiden op Mardi Gras,” zei Capt. Murray. “Terwijl we dit prachtige schip verwelkomen in Port Canaveral, zijn we vol trots om haar aan te meren in onze prachtige Cruise Terminal 3.”

Mardi Gras zal een breed scala aan culinaire, bar- en entertainmentervaringen bieden op 19 dekken en 6 verschillende themazones met o.a. twee dozijn restaurants van bekende namen als Guy Fieri, Emeril Lagasse, Rudi Sodiman en Shaquille O’Neal, Chief Fun Officer van Carnival Cruise Line. Er zijn tevens veel buitenattracties waaronder de langste touwenparcours en het grootste waterpark in de vloot.

Mardi Gras vaart het hele jaar door vanuit Port Canaveral en biedt zevendaagse routes naar de oostelijke en westelijke Caraïben.

Lijkt het je leuk om met de nieuwe Mardi Gras te cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store