In samenhang met de aftrap van de 50e verjaardag van de rederij, geeft Carnival Cruise Line een eerste inkijkje op Carnival Celebration. Dit is het zusterschip van populaire Mardi Gras, dat in november in Miami in de vaart komt. Carnival onthult details over vier van de zes buurten op het schip.

Celebration Central

Op een Carnival-cruise beginnen de vakanties in het atrium van de Carnival Celebration in Celebration Central, dat zich uitstrekt over dekken 6, 7 en 8. Het is een update van het fantastische atrium dat debuteerde op Mardi Gras, ontworpen als het hart van het schip met een geheel nieuwe look. Het plafond omvat meer dan 1400 verschillende lichten die voortdurend veranderen. Gasten kunnen er genieten van

Functioneel als in het oog springend, zal de ruimte vloer-tot-plafond ramen aan de zijkant van het schip bevatten, bovendien zijn er 16 individueel bestuurbare LED-schermen die gebruikt kunnen worden bij livemuziek, speciale effecten, acrobatische optredens en shows.

Op de Carnival Celebration zijn diverse verwijzigingen naar andere schepen van Carnival in de vloot. In de Aquaria Bar zijn glazen muurschilderingen met het oceaanthema van Carnival Victory van de Italiaanse kunstenaar Luciano Vistosi verwerkt in een opvallende tweedeks hoge decoratieve muur achter de bar om een aquariumachtig effect te creëren. De Tropicale Bar is vernoemd naar het eerste schip van Carnival met de iconische trechter van de rederij.

“Vanuit een ontwerp perspectief nemen we elementen van onze voormalige schepen op, een eerbetoon aan de geschiedenis van Carnival en laten we Carnival Celebration ook zien als een modern, innovatief en toekomstgericht schip”, zegt Ben Clement, senior vice-president van nieuwbouw, renovatie en productinnovatie.

“Hoewel het vergelijkbaar is met Mardi Gras met een overvloed aan opties voor eten, entertainment en ontspanning, zal Celebration haar eigen persoonlijkheid hebben, een die alles wat met de rederij te maken heeft, verweven is met waar we zijn geweest met waar we naartoe gaan.”

Celebration Central omvat ook eet- en drinkgelegenheden, zoals JavaBlue Café, Bonsai Sushi en Bonsai Teppanyaki, en feelgood-entertainment zoals Piano Bar 88 en The Punchliner Comedy Club.

Ultimate Playground

Na een daverend succes op Mardi Gras, wordt achtbaan BOLT, weer het middelpunt van de Ultimate Playground van Carnival Celebration (dekken 18-20). Gasten kunnen met volledig elektrische, op een motorfiets geïnspireerd voertuig racen over een 800 meter lang parcours, 187 meter boven de zee, met snelheden tot 65 kilometer per uur. Mauer Rides, de fabrikant van de baanbrekende attractie op het bovendek, heeft onlangs de achtbaan volledig op het land in elkaar gezet en voert momenteel de eerste onbemande testritten uit in München, Duitsland. BOLT wordt binnenkort geïnstalleerd aan boord van Carnival Celebration.

 

De Ultimate Playgroudn buurt is ontworpen voor alle leeftijden en zal ook de thuisbasis zijn van het WaterWorks-waterpark en SportSquare met een minigolfbaan, full-court basketbal en een touw/klimparcours.

Summer Landing en Lido

De Summer Landing-zone van Carnival Celebration (dek 8 achter) zal blijven dienen als de beste chill-plek op zee met restaurant en bar Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse. Je vindt er gerookte favorieten aan boord van Guy Fieri en een assortiment van ParchedPig ambachtelijke bieren van Carnival. In de zone zijn daarnaast zwembaden en bubbelbaden, zwembadbar The Watering Hole en de Heroes Tribute Lounge ter ere van militair personeel.

De LIDO zone bij het zwembad, Lido (dekken 16-17 achter), omvat alles wat je op zusterschip Mardi Gras ziet. Met onder andere de RedFrog Tiki Bar met twee niveaus, ontworpen om gasten naar een paradijs in de Stille Zuidzee te vervoeren, Shaquille O’Neal’s Big Chicken restaurant, gastfavoriet Guy’s Burger Joint, Seafood Shack en BlueIguana Cantina.

November 2022

Carnival Celebration wordt het tweede Carnival-schip dat wordt aangedreven door het duurzame LNG, Liquefied Natural Gas. Het schip zal in november debuteren vanaf de opnieuw ontworpen, ultramoderne Terminal F in PortMiami.

Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel