Bahamas Paradise Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met het bedrijf Margaritaville Resorts & Hotels. De naam van de kleine cruisemaatschappij verandert per 30 april 2022 in Margaritaville at Sea. Haar schip, Grand Classica, krijgt ook een nieuwe naam: Margaritaville Paradise.

Margaritaville Paradise zal na een uitgebreide renovatie op de scheepswerf van Grand Bahama in april haar cruiseprogramma hervatten met 3-daagse cruises vanuit de haven van Palm Beach in Florida naar Freeport op Grand Bahama Island. Naar verwachting zal de ‘nieuwe’ rederij in een later stadium haar vloot verder uitbreiden.

“We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking nu we Margaritaville at Sea lanceren vanuit de haven van Palm Beach. We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben opgebouwd bij Bahamas Paradise Cruise Line en waarderen onze trouwe klanten en handelspartners die ons zoveel hebben bijgestaan. We zijn blij met de volgende fase van onze evolutie, de rebranding als Margaritaville at Sea. Het samenwerkingsconcept zal een andere dimensie toevoegen aan de cruise-industrie en een nieuw publiek van reizigers aanspreken, aldus Bahamas Paradise Cruise Line CEO Oneil Khosa die zal gaan fungeren als CEO van Margaritaville at Sea.