De luxe cruisemaatschappij Azamara heeft Azamara Onward maandag officieel toegevoegd aan haar vloot met vier schepen. Dit gebeurde via een feestelijke naamgevingsceremonie in Monte Carlo. De doopceremonie werd geleid door de president van Azamara, Carol Cabezas, en de doopmoeder van Azamara Onward, Beth Santos, oprichter en CEO van het lifestylemerk Wanderful.

“We zijn verheugd om Azamara Onward te introduceren en dit speciale moment te delen met onze trouwe gasten”, aldus Carol Cabezas. “Dit is een opwindend nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf, en we zijn ons hardwerkende team zowel aan boord als aan land zo dankbaar dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Samen kijken we ernaar uit om Azamara Onward en onze liefde voor reizen verder dan ooit te brengen, naar het verbinden van nog meer gasten met de vele mensen en culturen van de wereld.”

Op de dag van inscheping van de eerste reis van Azamara Onward werd de traditionele doopceremonie van het schip aan boord gehouden in de haven van Monte Carlo, bijgewoond door de partners van Azamara, met een warm welkom door cruisedirecteur Eric De Gray, muzikaal optreden van Chœur d’enfants en zegeningen door Rabbi Howard Apothaker en pater John McCrone. De president van Azamara, Carol Cabezas en meter, Beth Santos, spraken elk de aanwezigen toe. Dit werd gevolgd door de ceremoniële traditie van het breken van een champagnefles tegen de boeg van het schip door de meter.

“Ik ben zo vereerd dat ik ben geselecteerd als meter van Azamara’s nieuwste schip, de Onward”, zegt Beth Santos, CEO van Wanderful. “Dit is zo’n symbolisch moment, niet alleen voor Azamara, maar voor de hele reisindustrie. Na twee jaar pauze kijken we ernaar uit om verder te gaan met nieuwe denkwijzen, nieuwe avonturen en nieuwe kansen om te leren hoe we betere reizigers kunnen zijn. ”

Na de doop vertrok het schip, dat de afgelopen maanden werd gerenoveerd in de haven van Amsterdam, voor haar maiden voyage van 11 nachten door de Middellandse Zee, vertrekkend vanuit Monte Carlo en eindigend met een overnachting in Ravenna, Italië.

Wil jij cruisen met de Azamara Onward? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel