AIDA Cruises heeft aangekondigd dat de AIDAluna op 5 september het zevende schip in de AIDA-vloot zal zijn die haar cruise-activiteiten in 2021 weer gaat opstarten.

Tot en met oktober 2021 zijn er verschillende reisdata beschikbaar voor drie- en vierdaagse cruises die vertrekken vanuit Kiel. Deze cruises zijn vanaf heden boekbaar.

Tijdens de vierdaagse reis zal AIDAluna de Poolse haven van Gdynia aandoen na een zeedag langs onder andere het eiland Gotland.”Scenic Cruising” is ook het motto op de eerste dag van de driedaagse cruise vanuit Kiel, die naar de Zweedse metropool Göteborg leidt. Beide reizen worden afwisselend aangeboden.

In mei 2021 opende AIDA Cruises het cruiseseizoen in Kiel met AIDAprima, dat momenteel tot oktober elke zaterdag zevendaagse reizen vaart in de Oostzee die Göteborg, Visby op het eiland Gotland en Stockholm aandoen.

Tegen het einde van dit jaar is AIDA Cruises van plan om 10 schepen te laten varen, waaronder het nieuwe schip, AIDAcosma, dat in december 2021 wordt opgeleverd.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store