Princess Cruises heeft dinsdag de doopmoeders van haar nieuwste cruiseschip Enchanted Princess onthuld en meer details bekendgemaakt over de naamgevingsceremonie van het nieuwe Medallion klasse-schip.

Kapitein Lynn Danaher, dr. Vicki Ferrini en Jenifer Austin, leden van The Explorers Club, zullen fungeren als doopmoeders voor de Enchanted Princess, die plek biedt aan 3.660 passagiers. Sinds de oprichting in 1904 hebben leden van The Explorers Club de aarde, de zeeën, de lucht en zelfs de maan verkend tijdens ontdekkingstochten. Deze multidisciplinaire vereniging zet zich in voor de vooruitgang van veldonderzoek, wetenschappelijke verkenning en het behoud van hulpbronnen.

Het werk van de drie doopmoeders zal worden tentoongesteld in een originele productie getiteld “Our World, Enchanted” als onderdeel van de naamgevingsceremonie van Enchanted Princess. De doop zal op 13 december 2021 om 22:00 uur live te zien zijn op het YouTube-kanaal en Facebook-pagina van Princess Cruises.

De 45 minuten durende show, georganiseerd door Princess Cruises’ ambassadeur Jill Whelan en Enchanted Princess’ cruisedirecteur Dan Falconer, laat kijkers kennismaken met de innovaties en voorzieningen van het nieuwe Medallion-klasse schip met als slotstuk de doop van de Enchanted Princess. Het wordt ook een eerbetoon aan de doopmoeders, die zijn erkend voor hun prestaties in expedities, oceanografie en het in kaart brengen van de oceanen.

Tijdens de ‘Our World, Enchanted’- doopceremonie zullen ook de nieuw aangestelde Princess Cruises-president John Padgett,  groepspresident Jan Swartz en kapitein Nick Nash hun opwachting maken. Tevens wordt er een inkijkje gegeven in de interieurs, accommodaties, entertainment en culinaire hoogstandjes op de Enchanted Princess.

Het inaugurele cruiseseizoen van de Enchanted Princess is op 10 november 2021 gestart met diverse 11-daage Zuid-Caribische routes vanuit Fort Lauderdale. Enchanted Princess vertrekt in april 2022 weer naar Europa om vanuit Kopenhagen een reeks Scandinavische reizen te maken.

Cruises met Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store