Whisky Cruises
Whiskey Cruise op Facebook

AFVAARTEN

WHISKY CRUISE

op de IJZER

zondag

1/10/2017

Meer info

Weer-
berichten:

3-daagse Whisky mini-cruise

P&O Ferries heeft ons zonet laten weten dat er in 2017 geen vervolg komt voor de Whisky & Gin minicruises. Wij vinden het spijtig maar aan alles komt een einde. Wij wensen iedereen te bedanken die de laatste 10 jaar met ons een minicruise heeft gedaan en ook het personeel van P&O Ferries Zeebrugge en het varend personeel van de Pride of Bruges en de Pride of York wensen wij te danken. Wij wensen iedereen een gezellig eindejaar en een fantastisch 2017 toe! And ... we'll be back!

 

3-daagse whisky minicruise van Zeebrugge naar Hull of York:

P&O Ferries herhaalt haar succesvolle themacruises in het teken van whisky. Ontdek de wondere wereld van Schotse single malt en maak kennis met de verschillende smaken en geuren van diverse exclusieve malt whisky’s. Tijdens de drie-daagse trip geniet u van een ontspannende minicruise naar Noord-Engeland met whisky tasting op de heen-en terugreis. De tastings worden gegeven door het gekende 'P&O Whisky-tasting Team' onder leiding van Filip J. Verleye, die zowel in 2007 als in 2009 de gerenommeerde eretitel won van 'Belgian Whisky Ambassador of the Year'. En nu ook met Eric Vermeire, kersvers 'Whisky Ambassador of the Year 2013'. 

   

Zowel tijdens de heen- als de terugreis worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de wereld van de single malt whisky. Het accent ligt op exclusieve single malts uit Schotland, hét whiskyland bij uitstek!

De cruisebeleving aan boord is een ervaring op zich. Met gezellige bars, lounges, disco, cinema, casino en uiteraard ook de restaurants is alles voorhanden voor twee onvergetelijke avonden vol ambiance met als hoogtepunt natuurlijk een bijzonder informatieve en smaakvolle whiskytasting op de heen- en terugreis. Bij de aankomst 's morgens staat de bus klaar bij onze terminal voor een volle vrije dag in Hull.

De stad Hull heeft enkele bijzonder interessante musea: het Streetlife Museum, het Hull & East Riding Museum en het Wilberforce House. Ze liggen allemaal naast elkaar en samen vormen ze The Museum Quarter dat helemaal gratis te bezoeken is. Daarnaast heeft Hull met The Deep een diepzee-aquarium van wereldformaat. The Deep is het enige van de musea in Hull waarvan de toegang betalend is. Er valt ook heel wat te winkelen, met het centraal gelegen Princes Quay shoppingcentrum als grootste blikvanger. Vergeet niet dat de Christmas shopping traditioneel heel vroeg begint in Engeland. Als havenstad die zichzelf respecteert, heeft Hull voorts een attractieve jachthaven waar het heerlijk rondwandelen is. Hull uitgeroepen tot culturele hoofdstad van het Vernigd Koninkrijk in 2017.

  

York. Musea en pubs, schilderachtige straatjes, de imposante kathedraal ‘The Minster’ en de beste winkels maken York tot een ware topbestemming. Haar middeleeuwse uiterlijk gecombineerd met de moderne winkels maakt de stad leuk voor jong en oud.

Vertrek telkens op vrijdagavond om 17uur - afvaart vanuit ZEEBRUGGE (BE) op :

BESCHIKBARE DATUMS :

 

 

  • Overtocht Zeebrugge- Rotterdam /Hull heen en terug in een 2-persoons Inside cabin
  • heerlijk 5-gangen buffetmaaltijd zowel op de heen- als terugreis
  • verkwikkend ontbijt zowel op de heen- als terugreis
  • 2 x een whiskytasting aan boord (1  o/d heen-, 1 o/d terugreis) transfer naar York per coach (60 km)
  • parking in Zeebrugge - Rotterdam
  • Niet inbegrepen :
  • dranken aan boord
  • maaltijden/dranken in York

 

Programma Groep 1

Programma Groep 2